Asianajotoimisto JJ Välimaa Oy - Tervetuloa. Suomen Asianajajaliiton sivuille.
Asianajaja ja kokemus.  

Etusivu
Asianajaja ja kokemus
Palvelut
Hinnastomme
Ota rohkeasti yhteyttä.Asianajaja Jari Välimaa on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Lapin yliopistosta 1994 ja hän on auskultoinut varatuomariksi 1996. Harrastuksena hänellä on metsästys ja kalastus sekä moottoripyöräily ja ralliautoilu. Tämän vuoksi hän on erityisesti paneutunut metsästys- ja luonnonvaraoikeutta sekä ympäristöoikeutta koskeviin juridisiin kysymyksiin. Välimaa on hyvin eläinrakas ja hänellä on kaksi Jackrussel -terrieriä ja tämän vuoksi hän on perehtynyt eläinsuojelua koskeviin asioihin.

Asianajaja Välimaa on rautainen rikosoikeuden ammattilainen yli 20 vuoden syyttäjäkokemuksella ja hän on hoitanut syyttäjän tehtäviä apulaisnimismiehenä, nimismiehenä ja sotilaslakimiehenä sekä kihlakunnansyyttäjänä., jossa hän toimi myös poliisirikostutkinnanjohtajana, eli hänellä on myös hyvä kokemus virkamiesoikeudellisista asioista ja poliisiasioista. Tämän lisäksi Välimaa on toiminut pitkään asianajotehtävissä ja käräjätuomarina. Hänellä on myös paljolti muuta työkokemusta hänen toimittuaan pankkitoimihenkilönä, yleisenä oikeusavustajana, lääninoikeussihteerinä (hallinto-oikeuden esittelijä) ja henkikirjoittajana (maistraatin päällikkö). Välimaalla on siten hyvä osaaminen ja asiantuntemus myös rikosjuridiikan ulkopuolelta. Välimaa on toiminut myös sotilaslakimiehenä sotilasläänissä ja ilmavoimissa ja hänellä on hyvä osaaminen puolustushallinnon alalta ja hän on sotilasarvoltaan kapteeni.

  MOTTO

Ota yhteyttä.
toimisto@jjvalimaa.fi

 

"Mistään asiasta ei kannata tehdä yhtään sen vaikeampaa kuin mitä se jo itse asiassa on." Sovinnollisuus on yleensä paras tapa hoitaa asia ja sillä päästään aina parhaimpaan lopputulokseen ja sovinnon myötä riidankohde ja sen lopputulos ovat asianosaisten hallinnassa, kun asiasta voidaan päättää keskenään, eikä riidankohdetta ja varsinkaan sen lopputulosta anneta jonkin ulkopuolisen tahon ratkaistavaksi. Periaatteessa riiteleminen on sekä turhaa että yleensä kallista. Toimisto tekee asiat aina siten, että asia voidaan ratkaista sovinnollisesti, mikä säästää aina aikaa, rahaa ja rauhaa.
  Ota rohkeasti yhteyttä.
 

Jari Välimaa 2021.

Asianajotoimisto JJ Välimaa Oy - Tervetuloa.